Newsletter

Subscribe to our email newsletter incl. special offers

Career with Lillnord

Always looking for new, competent employees for our team

Supervision

Long distance supervision for our service partners

Service Partners

Quick Overview of our Service Partners

Career with Lillnord

Always looking for new, competent employees for our team
Altid på udkig efter nye, dygtige medarbejdere til vores hold!
Hvordan udvikler man det perfekte produkt? Ved konstant at udfordre konventioner!
Det er Lillnords vision. Derfor søger vi medarbejdere med mod til at udfordre os, vores produkter og ikke mindst sig selv. Kun med de rigtige medarbejdere kan vi som virksomhed blive ved med at udvikle os og skabe produkter og løsninger, der både overrasker og inspirerer vores kunder verden over.
Lillnord er blandt verdens førende virksomheder indenfor raske- og køleteknologi, en postion vi ønsker at beholde, derfor har vi brug for dig!

Vil du være med i vores team, så send os din ansøgning. Vi ser frem til at høre fra dig.

Uopfordrede ansøgninger, inkl. CV sendes til cj@lillnord.dk

Historien
LILLNORD A/S er grundlagt i 1973 af Uffe Gasbjerg og 100% danskejet. I 2006 gennemførtes et generationsskifte, hvor Ulrich Gasbjerg overtog den daglige ledelse.
Vi har specialiseret os i køleteknologi og producerer fryse-, køle- og raskeanlæg som enkeltanlæg eller i kombination til bageribranchen world-wide. LILLNORDs målsætning er at være førende indenfor udvikling og markedsføring således, at vi sikrer det enkelte bagerfirma den bedst mulige brødkvalitet. Herudover producerer vi en række mere traditionelle køle- /fryseanlæg (Se vores webshop)

Lidenskab og perfektion
Lillnord bestræber sig på at levere den højeste kvalitet i alle ydelser til vores kunder world-wide.
Også energiforbruget har Lillnords konstante opmærksomhed, så vores kunder nyder godt af bestræbelserne på at opnå optimal kvalitet på hvert trin i Lillnords-værdikæde.
Denne målsætning nås i dag igennem vores højt engagerede medarbejdere og forhandlere og vores fælles bestræbelser på den ultimative kvalitet.
 

Lillnord Danmark, Odder

Lillnord Tyskland, Obertshausen
Kunde login